Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Šta otkriva vaš dan rođenja?

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Uto Okt 19, 2010 1:20 pm

Dennis

avatar
Admin
Admin
Magicnusnagu brojeva znali su još alkemicari i mistici u doba antike. Otkrijtei vi neke od njihovih tajni. Kojeg dana u mjesecu ste rodjeni? Saznajtešto datum vašeg roðenja otkriva o vama...

1 - Raspolažeš izraženim osobinama vodje

Samosvjesnasi osoba i imaš snažnu volju. Poduzimaš inicijativu i ne nedostaje timotivacije. Meðutim, tocnost nije tvoja jaca strana. Iako sipreosjetljiv/a, to uglavnom skrivaš. U ljubavi si ponekad malonaivan/a, ali potpuno vjeran/a. Prijatelji se uvijek mogu na tebeosloniti.

2 - Tobom cesto vladaju osjecaji

Ti si toplaosoba, osjecajna, intuitivna osoba i potrebno ti je mnogo pažnje iljubavi. Naginješ promjenama raspoloženja i melankoliji. Dobro seosjecaš u povjerljivom krugu prijatelja i nervira te gomila ljudi.

3 - Zraciš energijom i vitalitetom

Osobasi puna mašte, nadarena za mnogo stvari i možeš se dobro izražavati, iusmeno i pismeno. Drugi te doživljavaju kao bezbrižnu individuu, a tiispod toga kriješ neumornost. U ljubavi se kod tebe cesto izmjenjujutrenuci veselja kao da si u sedmom nebu i trenuci 'smrtne' žalosti.

4 - Osoba si svjesna obaveza, prakticna, ozbiljna i oprezna

Najvažnijisu ti sigurnost i stabilnost. Cesto znaš biti uporan/a inepopustljiv/a. U ljubavnoj vezi cesto na pocetku djeluješ hladno iiznimno razborito, ali partner se može potpuno na tebe osloniti.

5 - Potrebno ti je mnogo prostora za zabavu, slobodno vrijeme i neovisnost

Volišpromjene, pustolovine i putovanja. Šarmantna si osoba i otvorena za svenovo. U svakom slucaju, brzo ti nešto dosadi i možeš biti nestrpljiv/a.Obaveze te plaše, a u ljubavi se zbog toga oklijevaš cvršce vezati.

6 - Težiš harmoniji, otvorena si i suosjecajna osoba, spremna pomoci

Cestose boriš protiv nepravde i pomažeš nemocnima. Prijatelji i obitelj suti jako važni i trudiš se da ne primjecuješ njihove pogreške. U ljubaviželiš nježnog partnera punog razumijevanja, s kojim možeš pricati osvemu.

7 - Ti si individualac i voliš analizirati

Tražišsmisao u svemu i cesto te interesiraju tajanstvene i duhovne teme, teimaš izvrsnu intuiciju. Preosjetljiv/a si na kritike. U ljubavi tražišpuno nježnosti i fizickih kontakata, ali i vremena samo za sebe.

8 - Dobro procjenjuješ ljude i rijeci

Zajednos tvojom sklonošæu organizaciji i osobinama voðe, lako dolaziš douspjeha. Prijatelji se na tebe mogu osloniti, a od partnera ocekuješ date voli bez ikakvih ogranicenja.

9 - Srcana si i tolerantna osoba

Volišsudjelovati u grupi i biti clan zajednice. Težiš pravdi. Voliš živjetipunim životom i možeš dati drugima puno ljubavi, što je posebno dragotvom partneru, prijateljima i obitelji.

10 - Pun/a si energije i imaš osobine vodje

Jakoti je važna tvoja neovisnost. Iako imaš snažnu samosvijest, duboko usebi ponekad si nesiguran/a. U ljubavi si romanticar/ka koja se predajetom velikom osjecaju svim svojim srcem.

11 - Ti si idealista i pomalo sanjarski tip osobe

Kreativan/asi i temperamentan/a. Dobro se slažeš s drugim ljudima i postižeš svojcilj uz pomoc šarma i velike moci uvjeravanja. Cesto si izraženeintuicije i duhovnosti. U ljubavi si strastven/a i daješ sve od sebe.Kao prijatelj/ica, potpuno si odan/a.

12 - Izrazito si kreativna osoba

Pametan/asi i lako uciš, tankocutan/a i optimistican/a. Zanimaju te mnogestvari, meðutim, dogadja se da cesto nešto zapocneš, a ne dovršiš. Brzose zaljubljuješ, ali vežeš se tek nakon što dobro promisliš.

13 - Voliš da sve bude savršeno i dobar si organizatori

Odlucnoideš svojim putem i ostvaruješ ciljeve. U ljubavnim vezama imaš jakeosjecaje i partner se na tebe može osloniti. U pocetku si inace vrlopovucen/a.

14 - Osoba si puna ideja, planova i želja

Okrenut/asi buducnosti. Sve novo i neobicno te privlaci. Potrebno ti je mnogoslobode, voliš pustolovinu i uvijek si u potrazi za novim horizontima.Tvom partneru se možda nece sviðati i tvoja sklonost zabavi i flertu.

15 - Ovisan/a si o obitelji i prijateljima

Ljudite vole, imaš mnogo talenata i rado prosljeðuješ svoje sposobnosti iznanja na druge. Izrazito se zalažeš za pravednost. Jako je izraženatvoja želja za harmonicnom ljubavnom vezom.

16 - Voliš biti neovisan/a, u miru promišljati o svemu i trebaš mnogo vremena da budeš sama sa sobom

Posebnote privlaci tehnika, znanost i religija. Izraženi si individualista iprilagodljivost ti nije jaca strana. Želiš sretnu ljubavnu vezu, alicesto nisi u stanju pokazati svoje osjecaje.

17 - Imaš izražen smisao za vodstvo i organizaciju

Željan/asi znanja, voliš uživati u svemu što ti život pruža i pametno i upornoideš prema cilju. Meðutim, lakše nešto zapocneš nego dovršiš. Bacaš sena 'veliku ribu' i ne zamaraš se detaljima. Nerado pokazuješ svojeosjeæaje i partneru ih pokazuješ samo ako se radi o velikoj ljubavi.

18 - Dobro funkcioniraš u timu, ali si istovremeno i individualac

Tolerantan/asi, velikodušan/a, druželjubiv/a, nesebican/a i suosjecajan/a. Pun/a siideja i tvoj nastup je cesto dramatican i na neki nacin neobican. Kadse zaljubiš, izabraniku poklanjaš cijelo svoje srce.

19 - Cesto pucaš od energije i posjeduješ neukrotivu cežnju za slobodom

Dabi stekao/la neovisnost, obicno moraš savladati neke zapreke. Imašsnažnu volju, originalan/a si i samosvjestan/a, ali cesto i pomaloegocentrican/a. Cak i u ljubavnoj vezi koja dobro funkcionira, ponekadimaš osjecaj da si ipak sam/a.

20 - Društvena si i topla osoba

Ipak,povremeno si sklon/a nervozi i podliježeš promjenama raspoloženja, štozna zagorcavati život kako tebi samom/oj, tako i drugima. U ljubavitražiš partnera koji ce ti, osim puno nježnosti, dati i emocionalnustabilnost.

21 - Tebi pripada velika porcija šarma

Zabavansi sugovornik. Kreativna si i osjecajna osoba, ali naginješ i izvjesnojdozi razdražljivosti. Cesto ti je teško odrediti kojem svojem talentuda se prikloniš. U ljubavi si osjecajan/a i nježan/a, ali povremeno iprevrtljiv/a.

22 - Tvrdoglav/a si, voliš puno brbljati i lupaš dobre provale

Meðutimponekad se drugima možeš uciniti i kao zatvorena osoba. Za problemerazvijaš neobicna rješenja koje meðutim cesto ne želiš podijeliti sdrugima zbog straha od odbijanja. Tvrdoglavo se držiš svojih uvjerenja.Tražiš ljubav, ali se bojiš da ne budeš povrijeðen/a.

23 - Prije svega, želiš da ti život bude pun promjena

Brzoi pametno razmišljaš i svoje ideje uvjerljivo iznosiš drugima. Brzo seprilagoðavaš novim situacijama i ne podnosiš staticnost. Prijatelji suti jako važni, no u ljubavi naginješ principu 'bez obaveza, molim!'.

24 - Imaš izražen osjeæaj za odgovornost i zaštitnièke instinkte

Talentiran/asi za sklapanje primirja i izvrstan si posrednik zaraæenim stranama. Uljubavi rano cezneš za cvrstom vezom s voljenom osobom. Kad naðešpravog partnera, potpuno si mu odan/a.

25 - Voliš razmišljati

Analiticnasi i racionalna osoba i zanimaju te kompleksne teme. Zbog priroðenesklonosti perfekcionizmu, najbolje ti odgovaraju znanstvene i tehnickedjelatnosti. Iako imaš duboke osjecaje, i u prijateljstvu i ljubavi ihcesto sakrivaš ispod izvjesne rezerviranosti.

26 - Život udišeš punim plucima!

Dobroti odgovaraju umjetnicke djelatnosti ili rad s rukama. Sklon/a siprakticnosti i i diplomaciji. Želiš vjernog partnera punog ljubavi.

27 - Imaš mnogo prijatelja jer si nesebicna i druželjubiva osoba

Otvoren/asi za svijet oko sebe, tolerantan/a i spreman/a pomoæi. U svakomdruštvu ti je ipak potrebno i vrijeme da se povuèeš i u miru sagledašsvoj bogati unutrašnji svijet. Priznanje ti je jako važno. U ljubavi siidealista i sposoban/a za duboke osjecaje.

28 - Imaš vrlo živahan um

Dinamicnasi i samosvjesna, originalna, uporna i samostalna osoba. Vesele tepohvale i rado si u centru pažnje. Najviše cijeniš svoju neovisnost. Uljubavi si intenzivan/a i strastven/a. Od partnera ocekuješ punopažnje.

29 - Raspolažeš znanjem koje plijeni pažnju i rado ga dijeliš s drugima

Naljude djeluješ osvježavajuce i nadahnjujuce. Kritiku ne podnosiš bašdobro. Voliš se osloniti na prijatelje. U ljubavi tražiš nježnog ipažljivog partnera, koji ce uvijek biti tu za tebe.

30 - Vrlo si kreativna osoba i potrebno ti je da to izraziš

Duhovit/asi i domišljat/a. Potrebna ti je pohvala. Dosada te užasava. Iako sipomalo sklon/a sramežljivosti, to uspješno prevladavaš svojim šarmom. Uljubavi si vrlo romantièn/a.

31 - Ozbiljna si, pouzdana, castohlepna osoba uvijek spremna dati najbolje od sebe

Logikati je jaca strana. Znaš, meðutim, biti i tvrdoglav/a i tko te želirazuvjeriti u nekom tvom uvjerenju, mora naci stvarno cvrste dokaze. Uprijateljstvu i ljubavi si odan/a i pouzdan/a. Rano tražiš cvrstu vezu.

Pogledaj profil korisnika http://hogvorts4um-best.serbianforum.info

2 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Sre Okt 20, 2010 12:16 am

1 - Raspolažeš izraženim osobinama vodje

Samosvjesnasiosoba i imaš snažnu volju. Poduzimaš inicijativu i ne nedostajetimotivacije. Meðutim, tocnost nije tvoja jaca strana. Iakosipreosjetljiv/a, to uglavnom skrivaš. U ljubavi si ponekadmalonaivan/a, ali potpuno vjeran/a. Prijatelji se uvijek mogu natebeosloniti.
to!

Pogledaj profil korisnika

3 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Sre Okt 20, 2010 12:58 am

11 - Ti si idealista i pomalo sanjarski tip osobe

Kreativan/asii temperamentan/a. Dobro se slažeš s drugim ljudima i postižeš svojciljuz pomoc šarma i velike moci uvjeravanja. Cesto si izraženeintuicije iduhovnosti. U ljubavi si strastven/a i daješ sve od sebe.Kaoprijatelj/ica, potpuno si odan/a.

Pogledaj profil korisnika

4 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Sre Okt 20, 2010 1:30 am

8 - Dobro procjenjuješ ljude i rijeci

Zajednos tvojom sklonošæu organizaciji i osobinama voðe, lako dolaziš douspjeha. Prijatelji se na tebe mogu osloniti, a od partnera ocekuješ date voli bez ikakvih ogranicenja.

Pogledaj profil korisnika

5 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Sre Okt 20, 2010 1:38 am

Guest


Gost
Meni je tacno..otprilike..

6 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Sre Okt 20, 2010 1:44 am

Luna

avatar
Slytherin
Slytherin
25 - Voliš razmišljati

Analiticnasi i racionalna osoba i zanimaju te kompleksne teme. Zbog priroðenesklonosti perfekcionizmu, najbolje ti odgovaraju znanstvene i tehnickedjelatnosti. Iako imaš duboke osjecaje, i u prijateljstvu i ljubavi ihcesto sakrivaš ispod izvjesne rezerviranosti.

Pogledaj profil korisnika

7 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Sre Okt 20, 2010 2:35 am

31 - Ozbiljna si, pouzdana, castohlepna osoba uvijek spremna dati najbolje od sebe

Ma jest'... Ozbiljna sam... tnk Very Happy

Pogledaj profil korisnika

8 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Sre Okt 20, 2010 7:27 am

Dennis

avatar
Admin
Admin
14 - Osoba si puna ideja, planova i želja

Okrenut/asibuducnosti. Sve novo i neobicno te privlaci. Potrebno ti jemnogoslobode, voliš pustolovinu i uvijek si u potrazi za novimhorizontima.Tvom partneru se možda nece sviðati i tvoja sklonost zabavii flertu.

Pogledaj profil korisnika http://hogvorts4um-best.serbianforum.info

9 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Čet Okt 21, 2010 12:54 am


12 - Izrazito si kreativna osoba

Pametan/asi i lako uciš, tankocutan/a i optimistican/a. Zanimaju te mnogestvari, meðutim, dogadja se da cesto nešto zapocneš, a ne dovršiš. Brzose zaljubljuješ, ali vežeš se tek nakon što dobro promisliš

Pogledaj profil korisnika

10 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Čet Okt 21, 2010 1:34 am

1 - Raspolažeš izraženim osobinama vodje

Samosvjesnasiosoba i imaš snažnu volju. Poduzimaš inicijativu i ne nedostajetimotivacije. Meðutim, tocnost nije tvoja jaca strana. Iakosipreosjetljiv/a, to uglavnom skrivaš. U ljubavi si ponekadmalonaivan/a, ali potpuno vjeran/a. Prijatelji se uvijek mogu natebeosloniti.

za mene je tacno-iz razloga sto je u skoli i u kuci-svuda je tako

Pogledaj profil korisnika

11 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Čet Okt 21, 2010 2:29 am

20 - Društvena si i topla osoba
Ipak,povremeno si sklon/a nervozi i podliježeš promjenama raspoloženja, štozna zagorcavati život kako tebi samom/oj, tako i drugima. U ljubavitražiš partnera koji ce ti, osim puno nježnosti, dati i emocionalnustabilnost.

btw. ma da bas, bre zna se da ja u partneru trazim
1. da bude hot
2. da bude poznat zna se zbg koga xD (zajebawam se narawno, to nemora, ali bilo bi lepo xD)Poslednji izmenio Hermi Jonas dana Sub Okt 23, 2010 12:28 am, izmenjeno ukupno 1 puta

Pogledaj profil korisnika

12 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Pet Okt 22, 2010 12:27 pm

6 - Cesto se boriš protiv nepravde i pomažeš nemocnima. Prijatelji i obitelj su ti jako važni i trudiš se da ne primjecuješ njihove pogreške. U ljubavi želiš nježnog partnera punog razumijevanja, s kojim možeš pricati o svemu.

Dobro za partnera xD
Istina da se bunim protiv nepravde, samo dobacujem nešto xD
Prijatelji i porodica su mi najvažniji, ali stvarno puno komentarišem njihove greške xD

Pogledaj profil korisnika

13 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Sub Okt 23, 2010 6:27 am

Vrlo si kreativna osoba i potrebno ti je da to izraziš

Duhovit/asi i domišljat/a. Potrebna ti je pohvala. Dosada te užasava. Iako sipomalo sklon/a sramežljivosti, to uspješno prevladavaš svojim šarmom. Uljubavi si vrlo romantièn/a.

Pogledaj profil korisnika

14 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Ned Okt 24, 2010 12:16 pm

11 - Ti si idealista i pomalo sanjarski tip osobe

Kreativan/asiitemperamentan/a. Dobro se slažeš s drugim ljudima i postižeš svoj cilj uzpomoc šarma i velike moci uvjeravanja. Cesto si izražene intuicijei duhovnosti. U ljubavi si strastven/a i daješ sve odsebe. Kao prijatelj/ica, potpuno si odan/a.


Pa moglo bi se reci da je tacno xD ^^
Winter is coming.
♥ Song of ice and fire ♥
Pogledaj profil korisnika

15 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Sub Dec 11, 2010 11:27 pm

1 - Raspolažeš izraženim osobinama vodje

Samosvjesna si osoba i imaš snažnu volju. Poduzimaš inicijativu i ne nedostaje ti motivacije. Meðutim, tocnost nije tvoja jaca strana. Iako si preosjetljiv/a, to uglavnom skrivaš. U ljubavi si ponekad malo naivan/a, ali potpuno vjeran/a. Prijatelji se uvijek mogu na tebe osloniti.

Sve je tačno tnk Very Happy

Pogledaj profil korisnika

16 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Sub Dec 25, 2010 2:24 am

2 - Tobom cesto vladaju osjecaji

Ti si toplaosoba, osjecajna, intuitivna osoba i potrebno ti je mnogo pažnje iljubavi. Naginješ promjenama raspoloženja i melankoliji. Dobro seosjecaš u povjerljivom krugu prijatelja i nervira te gomila ljudi.

Pogledaj profil korisnika

17 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Sub Dec 25, 2010 3:15 am

Cestose boriš protiv nepravde i pomažeš nemocnima. Prijatelji i obitelj suti jako važni i trudiš se da ne primjecuješ njihove pogreške. U ljubaviželiš nježnog partnera punog razumijevanja, s kojim možeš pricati osvemu.

Pogledaj profil korisnika

18 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Uto Jan 04, 2011 2:27 am

23 - Prije svega, želiš da ti život bude pun promjena

Brzoi pametno razmišljaš i svoje ideje uvjerljivo iznosiš drugima. Brzo seprilagoðavaš novim situacijama i ne podnosiš staticnost. Prijatelji suti jako važni, no u ljubavi naginješ principu 'bez obaveza, molim!'.

Pogledaj profil korisnika

19 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Čet Jan 06, 2011 8:19 am

Nadja Snape

avatar
Slytherin
Slytherin
em....6?ne vidim slike tk da help xDDDDDDDDD

Pogledaj profil korisnika

20 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Pet Jan 14, 2011 9:42 am

Pogledaj profil korisnika http://magicworld.bosnianforum.com/forum

21 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Ned Jan 30, 2011 6:17 am

D nzm

Pogledaj profil korisnika

22 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Ned Jan 30, 2011 11:17 pm

23 - Prije svega, želiš da ti život bude pun promjena

Brzoi pametno razmišljaš i svoje ideje uvjerljivo iznosiš drugima. Brzo seprilagoðavaš novim situacijama i ne podnosiš staticnost. Prijatelji suti jako važni, no u ljubavi naginješ principu 'bez obaveza, molim!'.

Pogledaj profil korisnika

23 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Uto Feb 22, 2011 11:27 pm

9 - Srcana si i tolerantna osoba

Volišsudjelovati u grupi i biti clan zajednice. Težiš pravdi. Voliš živjetipunim životom i možeš dati drugima puno ljubavi, što je posebno dragotvom partneru, prijateljima i obitelji.

Pogledaj profil korisnika

24 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Čet Mar 24, 2011 10:19 am

30 - Vrlo si kreativna osoba i potrebno ti je da to izraziš

Duhovit/asi i domišljat/a. Potrebna ti je pohvala. Dosada te užasava. Iako sipomalo sklon/a sramežljivosti, to uspješno prevladavaš svojim šarmom. Uljubavi si vrlo romantièn/a.

Pogledaj profil korisnika

25 Re: Šta otkriva vaš dan rođenja? taj Čet Maj 05, 2011 7:00 am

1 - Raspolažeš izraženim osobinama vodje

Samosvjesnasi
osoba i imaš snažnu volju. Poduzimaš inicijativu i ne nedostaje
timotivacije. Meðutim, tocnost nije tvoja jaca strana. Iako
sipreosjetljiv/a, to uglavnom skrivaš. U ljubavi si ponekad
malonaivan/a, ali potpuno vjeran/a. Prijatelji se uvijek mogu na
tebeosloniti.

Pogledaj profil korisnika

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Design by: Skin and Html design | Hosted by: Forumotion

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi blog